Holland Houtwerk Kozijnen

Nieuw project, De Rietschans aan het Paterswoldsemeer

Het vermaarde restaurant de Rietschans, op één van de mooiste plekjes aan het water in het hoge Noorden wordt gerenoveerd.

De vroegere herberg met restaurant wordt overgenomen door de Martini Hotel Group die de exploitatie zal verzorgen. Frans Kappenburg en Fred Dalebout zijn twee horecaondernemers die de nodige ervaring hebben in het opzetten en exploiteren van succesvolle formules. Hun laatste wapenfeit is de opzet van het Martini Hotel, Bud Gett hostels (samen 400 bedden) en het bekende restaurant WEEVA aan het Zuiderdiep. Ook van De Rietschans zullen zij zeker een succes maken. Iets wat vele Groningers ongetwijfeld zal aanspreken. Een formule – kijk naar de WEEVA – die zorgt voor aantrekkingskracht en die een lage drempel kent.
In tegenstelling tot de laatste jaren zal de bovenverdieping, met een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer, ook een horecafunctie krijgen. De Rietschans is straks weer de ideale ontmoetingsplaats, de vergaderplek en de gedroomde feestlocatie.

Holland Houtwerk is gekozen als leverancier van de houten kozijnen, ramen en deuren. Ons advies ter plaatse, de reactiviteit en de correcte prijsstelling heeft tot de opdracht geleid. Holland Houtwerk zal de kozijnen ook plaatsen.

rietschans